ERHVERV

Enkel og gennemsigtig rådgivning til virksomheder

1. Opret sag online
2. Vi ringer og afdækker dine behov
3. Vi udfører opgaven

Erhvervsadvokat i Valby og København

Som erhvervsdrivende støder man på mange retlige forhold, der har en stor betydning i forbindelse med drift og stiftelse af en erhvervsvirksomhed. Derfor kan det være en god idé at anskaffe sig en dygtig erhvervsadvokat, når man er erhvervsdrivende. En erhvervsadvokat kan rådgive og hjælpe dig i de mange retlige forhold, som du støder på. Hos IN Advokater er vi specialiserede i erhvervs- og selskabsret, hvilket er nogle af vores kernekompetencer. Vi holder til i Valby, men vi har sager i hele København og på Frederiksberg. Du kan kontakte os på telefon 70 22 50 10, e-mail info@inadvokater.dk eller du kan udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Erfaren erhvervsadvokat

Hos IN Advokater har vi stor erfaring med at rådgive og hjælpe virksomheder i København med deres juridiske problematikker. Vi rådgiver og vejleder løbende små og mellemstore virksomheder i langsigtede og strategisk juridiske løsninger. Derudover har vi som erhvervsadvokat stor erfaring med praktisk og konkret problemløsning, når du som erhvervsdrivende står med juridiske problematikker.

Hos IN Advokater kan vi som erhvervsadvokat hjælpe dig inden for mange forskellige områder:

Din erhvervsadvokat ved oprettelse af virksomhed

Når du skal oprette en virksomhed, rådgiver vi om de juridiske aspekter, der har betydning for dig. Vi klarer alt det praktiske, såsom oprettelse af stiftelsesdokumenter, vedtægter og registreringer. Læs mere her.

Arbejds- og ansættelsesret

Vi har mange års erfaring og indsigt i alt fra ansættelse til afskedigelse, hvorfor vi også kan være din erhvervsadvokat inden for arbejds- og ansættelsesret. Læs mere her.

Erhvervsleje

Lovgivning og retspraksis for erhvervslejeret er omfattende, hvormed det kan være svært som erhvervsdrivende at opnå en rimelig position. Som din erhvervsadvokat rådgiver og forhandler vi på dine vegne, så vi kan forbedre retsstilling uden en egentlig retssag, hvad enten du er lejer eller udlejer. Læs mere her.

Markedsføringsret

Som erhvervsdrivende er du forpligtet til at handle i overensstemmelse med god markedsføringsskik. Vi rådgiver dig hele vejen igennem, så du hverken selv udsættes for illoyal konkurrence eller kommer i karambolage med markedet og de mange restriktioner. Læs mere her.