FAST EJENDOM

Få en erfaren boligadvokat der hjælper dig fra start til slut

1. Opret sag online
2. Vi ringer og afdækker dine behov
3. Vi udfører opgaven

Boligadvokat i Valby og København

Fast ejendom er reguleret på mange forskellige områder afhængigt af, om der er tale om erhvervelse, leje eller entreprise og afhængigt af, om du fungerer som privatperson eller erhvervsdrivende. Der er meget jura forbundet med fast ejendom, og det kan være svært at overskue de mange juridiske aspekter. Af den grund kan det være en god idé at anskaffe sig en dygtig boligadvokat, som ved, hvad du skal være opmærksom på. Hos IN Advokater står vores boligadvokater i fast ejendom klar til at hjælpe dig med at se de ting, der står med småt eller gemmer sig under overfladen.

Erfaren boligadvokat

Hos IN Advokater har vi mange års erfaring som boligadvokat, hvor vi altid har fokus på at få det bedst mulige resultat for dig. Som din boligadvokat kan vi hjælpe dig med konkret rådgivning såvel som varetagelse af praktiske processer.

Læs nedenfor, hvordan vi som boligadvokat kan hjælpe dig. Hvis der er en af sagerne, vi kan være behjælpelig med, kan du kontakte os på telefon 70 22 50 10, e-mail info@inadvokater.dk eller du kan udfylde kontaktformularen. Vi holder til i Valby, men hjælper mange i hele København og Frederiksberg.

Boligkøb

Boligkøb er en stor beslutning, der i høj grad influerer privatlivet. Det er vigtigt at afdække alle de forhold, der kan vise sig problematiske. Vi bistår som boligadvokat med rådgivning, gennemgang af købsdokumenter og godkendelser, således at du opnår en problemfri bolighandel. Læs mere her.

Lejeret

Hvad enten du er lejer eller udlejer, er det vigtigt, at lejeforhold er rimelig og i orden. Vores fokus er selvfølgelig at sikre dig bedst muligt, så du ikke oplever fremtidige problemer i dit lejeforhold. Vi kan også hjælpe ved aktuelle lejesager, hvor vi gør indsigelse eller fører retssag. Læs mere her.

Erhvervslejeret

Som erhvervsdrivende kan det være vanskeligt at opnå en rimelig position, da lovgivning og retspraksis for erhvervslejeret er omfattende. Som din boligadvokat rådgiver og forhandler vi gerne på dine vegne – hvad enten du er lejer eller udlejer. På den måde kan vi forbedre din retsstilling uden en egentlig retssag. Læs mere her.

Køb af erhvervsejendomme

Ved køb af erhvervsejendomme er der mange juridiske finesser, der kan være økonomisk udslagsgivende. Som din boligadvokat varetager vi dine interesser og rådgiver gennem forhandlingsforløb, således at du opnår det bedste resultat. Læs mere her.

Entreprise

Byggesager er ofte komplekse projekter, hvor mange parter er involverede – fra håndværkere til entreprenører og finansielle aktører. Det store antal aktører medfører, at der er mange forskellige interesser – vi varetager dine, hvormed du ikke bliver mødt med urimelige krav eller bliver udsat for mangelfulde resultater. Læs mere her.