Vi tilbyder hjælp til både lejere og udlejere. Det kan dreje sig om udarbejdelse af lejekontrakt, gennemgang af relevante dokumenter, indsigelser over for den anden part i lejeforholdet eller lignende.

Hvad enten du er lejer eller udlejer, er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i lejereglerne, da det heraf er givet, hvilke rettigheder og pligter, der tilkommer dig som part i lejeforholdet.

Her på siden kan du først og fremmest læse mere og finde svar på de typiske problemstillinger, som opstår i forbindelse med lejeforhold. Du kan også læse om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis der er problemer med dit lejeforhold.

Lejeretlige problemstillinger

Det først og fremtest af stor betydning, at der mellem lejer og udlejer er indgået en fornuftig lejekontrakt, og spørgsmålet kan opstå, hvordan en sådan bedst udformes. I den forbindelse er det relevant at overveje, hvordan man fastsætter huslejen, og hvilke konsekvenser huslejefastsættelsen har.

Ved indflytning melder der sig spørgsmål om, hvorvidt det lejede har den aftalte stand, og det kan være fordelagtigt for lejer såvel som udlejer at udfærdige en indflytningsrapport.

Hvis lejer efterfølgende vælger at fraflytte lejemålet, er det afgørende, hvad der er aftalt om eventuel fremleje, og hvordan udlejer kan opsige lejemålet.

Det kan også være, at det er udlejer, der får et behov for at opsige lejemålet eller måske ligefrem med øjeblikkelig virkning at ophæve lejemålet.

Uanset, hvordan lejeforholdet afsluttes, vil det ofte være nødvendigt at udarbejde en fraflytningsrapport.

Hvis noget går galt i løbet af lejeforholdet, kan det også være relevant at overveje, om der er behov og eventuelt mulighed for at klage til nævn eller domstole.

 Vores ydelser

For lejere tilbydes bl.a. juridisk bistand ved ind- og fraflytning af et lejemål, gennemgang af lejekontrakt, bistand ved klager og indsigelser mod udlejer samt indbringelse af sager for huslejenævnet.

For udlejere tilbydes bl.a. juridisk bistand ved udfærdigelse af erhvervs- og beboelseslejekontrakter, rykkerskrivelser, husordensbestemmelser, opsigelses- eller ophævelsesskrivelser, bistand ved flyttesyn samt udarbejdelse af fraflytningsrapporter. Derudover tilbydes hjælp til lejeforhøjelser/nedsættelser samt bistand ved indbringelse af sager for huslejenævnet.

Herudover kan vi hjælpe med at føre din sag ved boligretten.

 

Priser

Gennemgang af lejekontrakt kr. 995,00 inkl. moms

Gennemgang af lejekontakt med juridisk bistand ved ind- og fraflytning kr. 1.495,00 inkl. moms

Deltagelse ved flyttesyn kr. 1.795,00 inkl. moms (herudover kommer der kørselsgodtgørelse)

Indsigelser til lejer/udlejer samt efterfølgende korrespondance i sagen kr. 1.495,00 – 1.995,00 inkl. moms

Indbringelse af sag for huslejenævnet samt alt korrespondance i sagen kr. 2.995,00 inkl. moms (ekskl. gebyr til huslejenævnet)

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 22 50 10 og få en uforpligtende snak og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

SPØRG EN ADVOKAT GRATIS OM EN SAGSVURDERING

KHURAM AHMED, ADVOKAT (L)

T: 70 22 50 10 M: 40 55 83 44 Mail: kra@inadvokater.dk

BILAL ANDERSEN KHATIB, ADVOKAT

T: 70 22 50 10 M: 28 70 24 40 Mail: bka@inadvokater.dk

NICK SHERIGAN, ADVOKATFULDMÆGTIG

T: 70 22 50 10 Mail: nsh@inadvokater.dk

ZENA ESSKANDARANI, ADVOKATFULDMÆGTIG

T: 70 22 50 10 M: 40 70 55 28 Mail: zek@inadvokater.dk

MATHILDE QWIST, JURIDISK SAGSBEHANDLER/LEGAL INTERN

T: 70 22 50 10 Mail: jur@inadvokater.dk

LAD OS KOMME I GANG

Du er velkommen til at udfylde denne kontaktformular. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.