KONKURS

Lov og ret gælder også ved konkurs

1. Opret sag online
2. Vi ringer og afdækker dine behov
3. Vi udfører opgaven

Insolvensret og konkursbehandling

Insolvens er en økonomisk konsekvens, der i nogle tilfælde kan være uundgåeligt for en erhvervsvirksomhed. Hovedformålet med en konkurs er at få realiseret debitors aktiver og få disse fordelt mellem de forskellige kreditorer. Insolvensret er et regelsæt, der beskriver, hvordan kreditor og debitor skal agere, når man står i den situation at en gæld ikke kan betales. Hos IN Advokater rådgiver vi virksomheder, der er i økonomisk krise om insolvensret og konkursbehandling. Vi arbejder fra vores base i Valby, men yder konkuressager i hele København og Frederiksberg.

Erfarne advokater i insolvensret

Hos IN Advokater har vi mange års erfaring med rådgivning inden for sager, der vedrører insolvensret, konkursbegæring og konkurskarantæne. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder i forbindelse med deres konkurs, så de får den bedst mulige løsning. Såfremt konkursen er indtrådt, er det vores fornemmeste opgave at undersøge, hvilken løsning, der er den bedste og mindst byrdefulde for vores kunder og deres kreditorer.

Hvis du har brug for en advokat, der kan hjælpe dig inden for insolvensret, står IN Advokater til rådighed. Du er meget velkommen til at ringe til os på 70 22 50 10, så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også sende en e-mail til info@inadvokater.dk eller udfylde kontaktformularen, og derefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Læs nedenfor, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med insolvensret.

Konkursbegæring

En konkursbegæring er den endelige løsning, hvorefter en fysisk eller juridisk person kan blive erklæret konkurs. Både skyldner og kreditor kan indgive konkursbegæring. Hvis ikke det gøres korrekt, kan der opstå konsekvenser i form af økonomiske sanktioner eller konkurskarantæne. Det er derfor vigtigt at få korrekt rådgivning om, hvordan konkursbegæringsprocessen skal forløbe. Læs mere her.

Konkurskarantæne

Såfremt du er blevet mødt med en påstand om pålæg af konkurskarantæne, er det vigtigt, at du reagerer. En konkurskarantæne resulterer i, at du ikke kan drive virksomhed eller indgå i ledelse i de kommende 3 år. Vi kan hjælpe dig med at føre et overbevisende forsvar for retten således, at du ikke bliver udsat for sanktioner. Læs mere her.