ØKONOMISK KRIMINALITET

Eksperter i at føre sager om økonomisk kriminalitet

1. Opret sag online
2. Vi ringer og afdækker dine behov
3. Vi udfører opgaven

Økonomisk kriminalitet

Straffesager om økonomisk kriminalitet er ofte kendetegnet ved stor kompleksitet samt et omfangsrigt og uigennemsigtigt bevismateriale. Sagen stiller dermed store krav til din forsvarer, idet der kræves en dyb indsigt i erhvervsretlige forhold om økonomisk kriminalitet.

Hos IN Advokater beskæftiger vi os til dagligt med skatteretlige, selskabsretlige og kontraktretlige forhold – ofte i et strafferetligt lys – hvorfor vores ekspertise er omfattende inden for økonomiske kriminalitet. Vi mener, at vi med vores erhvervsretlige baggrund og erfaring inden for strafferetten er godt klædt på til at give dig et fuldstændigt forsvar.

Din advokat ved økonomisk kriminalitet

Har du brug for en forsvarsadvokat i en sag om økonomisk kriminalitet? Så kan IN Advokater hjælpe og rådgive dig. Vi har flere års erfaring som forsvarsadvokat i sager om økonomisk kriminalitet. Vi arbejder fra vores kontor i Valby, men har mange sager i hele København og Frederiksberg.

Det er vores opgave at foretage de rigtige valg, når det kommer til at fremlægge sagens juridiske faktum og udforme de juridiske argumenter, der kan gavne dig. Som din advokat lægger vi fra starten af sagen en klar strategi i tæt samarbejde med dig som klient.

Vi har blandt andet erfaring fra tidligere sager om økonomisk kriminalitet, såsom bedrageri, underslæb, hvidvaskning og skatte- og momssvig.

Læs mere herunder om vores specialer inden for økonomisk kriminalitet eller de konkrete momenter i straffesagen. Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 70 22 50 10 for en uforpligtende snak om din sag. Vi kan også kontaktes på e-mail info@inadvokater.dk eller kontaktformularen her på siden.

Vores specialer:

Straffesagens momenter: