Hvis politiet mener, at der er begrundet mistanke om, at den sigtede har begået forbrydelsen, kan han/hun blive varetægtsfængslet. Selvom den sigtede er blevet varetægtsfængslet betyder det ikke, at han/hun er skyldig. Du skal huske, at man altid er uskyldig til det modsatte er bevist.

Som forsvarsadvokat hjælper vi dig under hele forløbet– også under varetægtsfængslingen. En af vores vigtigste opgaver er at sørge for, at varetægtsfængslingen bliver så kort som mulig.

Under efterforskningen kan man ikke være varetægtsfængslet i mere end 4 uger ad gangen. Når de 4 uger er gået skal retten tage stilling til, hvorvidt varetægtsfængslingen skal forlænges eller ej. Det er her vi som forsvarsadvokat argumenterer for at få den sigtede løsladt.

Den sigtede har som udgangspunkt ret til at få besøg under varetægtsfængslingen. Den besøgende skal have en besøgstilladelse som udstedes af politiet. I visse tilfælde kan politiet bestemme, at besøget skal være underlagt brev-og besøgskontrol. Dette betyder, at politiet gennemlæser de breve, som den varetægtsfængslede sender og modtager samt at politiet er til stede under besøgene. Som forsvarsadvokat har vi dog altid mulighed for at besøge den sigtede under varetægtsfængslingen og i det omfang sagen tillader det, er vi gerne behjælpelige med at informere de pårørende om situationen.

SPØRG EN ADVOKAT GRATIS OM EN SAGSVURDERING

KHURAM AHMED, ADVOKAT (L)

T: 70 22 50 10 M: 40 55 83 44 Mail: kra@inadvokater.dk

BILAL ANDERSEN KHATIB, ADVOKAT

T: 70 22 50 10 M: 28 70 24 40 Mail: bka@inadvokater.dk

NICK SHERIGAN, ADVOKATFULDMÆGTIG

T: 70 22 50 10 Mail: nsh@inadvokater.dk

ZENA ESSKANDARANI, ADVOKATFULDMÆGTIG

T: 70 22 50 10 M: 40 70 55 28 Mail: zek@inadvokater.dk

MATHILDE QWIST, JURIDISK SAGSBEHANDLER/LEGAL INTERN

T: 70 22 50 10 Mail: jur@inadvokater.dk

LAD OS KOMME I GANG

Du er velkommen til at udfylde denne kontaktformular. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.