Jurdisk rådgivning i øjenhøjde

Vi skiller os ikke ud ved at være det største advokatkontor, have prangende omgivelser eller være en advokatvirksomhed der er gået i arv i generationer.

Det der binder os sammen er, at vi ikke har valgt at blive advokater, men advokatgerningen valgte os. Gennem vores opvækst kunne vi selv se, uretfærdighederne der skete for vores familie, venner og bekendte. Det var uden at de kendte nogen, som kunne hjælpe dem, som de samtidig følte, at de virkelig kunne stole på. Det ville vi gerne ændre.

I begyndelsen var IN Advokaters klienter derfor også mest af alt familie og venner, indtil kendskabet til os udbredte sig. I dag er vores klienter og typen af deres juridiske problemer meget forskellige. Vi arbejder mest med erhvervsret og hjælper derfor en del virksomheder, start-ups mv. Vi har mange skattesager, konkurser samt køb og salg af virksomheder, men selvfølgelig kan vi også hjælpe med de fleste andre juridiske problemer.

Selvom vores klienter og deres problemer er forskellige og kræver hver deres juridiske løsning, der også tager hensyn til hvem de er som menneske, så er der én ting som al vores rådgivning har til fælles:

Vi behandler alle vores sager og vores klienter, som om de var vores familie.

Derfor kan du være sikker på, at vi gør alt hvad vi kan for, at dit problem bliver løst bedst muligt.

LAD OS KOMME I GANG

Du er velkommen til at udfylde denne kontaktformular. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.