Hos IN Advokater står der et stærkt hold klar til at hjælpe dig.

Vi sætter os altid i kundens situation, forstår deres udfordringer og derefter rådgive dem på bedst mulig vis. Vi er en flok specialister indenfor hver vores fagområde som du herunder kan læse lidt mere om.

Khuram Ahmed

Advokat (L)

Jeg er specialiseret i rådgivning inden for erhvervs – og selskabsret. Herudover beskæftiger jeg mig med konkursret, konkurskarantænesager, skattesager, samt generel erhvervsretlig rådgivning. Jeg har over 7 års samlet erfaring indenfor erhvervsretten og har desuden tidligere arbejdet med risikovurdering og forsikringret ved Codan og Advokatfirmaet Bjørst. Jeg har mere end 5 års erfaring som underviser i formueret ved Copenhagen Business School.

T: 70 22 50 10
M: 40 55 83 44
Mail: kra@inadvokater.dk

Bilal Andersen Khatib

Advokatfuldmægtig

Beskæftiger mig primært med at servicere mindre erhvervsdrivende og START-UPs. Jeg har særligt erfaring med rådgivning af iværksættere og nystartede virksomheder, herunder stiftelse, selskabsform, ejerrelationer, omstrukturering og investeringssamarbejder og erhvervslejeretten. Jeg brænder for at engagere mig i mine klienter. Det gør jeg ved at være forsikringen med de rigtige aftaler til at sikre min klients fremtid eller brandslukker når det brænder på i virksomheden. Som rådgiver tror jeg på at der skabes størst mulig merværdi for klienten gennem en rådgiver som altid er professionel og engageret i sine klienter og deres sag.

T: 70 22 50 10
M: 28 70 24 40
Mail: bka@inadvokater.dk

Nick Sherigan

Advokatfuldmægtig

Jeg beskæftiger mig primært med rådgivning inden for erhvervsretlige problemstillinger herunder særligt fagområderne, skatte-, konkurs-, konkurrence- og immaterialret. Jeg uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2016.

T: 70 22 50 10
M: 40 70 55 28
Mail: nsh@inadvokater.dk

Mathilde Qwist

Juridisk sagsbehandler/Legal intern

Som juridisk sagsbehandler hos IN Advokater assisterer jeg juristerne i de retssager, som de fører, og den rådgivning, de giver.

T: 70 22 50 10
Mail: jur@inadvokater.dk

HVEM ER VI?

Vi er erfarne advokater og jurister, der brænder for at hjælpe mennesker i nød. Hos os møder du professionelle, kompetente og nærværende mennesker, som sørger for, at du får den bedste rådgivning.

LÆS MERE

HVAD ER VI GODE TIL?

Hos In Advokater har vi arbejdet med en lang række juridiske områder. Vi har en stor ekspertise inden for erhvervsret, skattesager, konkurser samt køb og salg af virksomheder.

LÆS MERE

HVAD KOSTER DET?

Vi arbejder altid ud fra den filosofi, at enhver rådgivningsopgave er unik og bør prissættes herefter. Vi ønsker at gøre det nemt for dig ved at skræddersy et specifikt tilbud til dig.

LÆS MERE

LAD OS KOMME I GANG

Du er velkommen til at udfylde denne kontaktformular. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.