Prismodeller

Vi arbejder altid udefra den filosofi at enhver rådgivningsopgave er unik og bør løses og prissættes herefter. Vi ønsker at gøre det nemt for dig som klient at samarbejde med os – i den forbindelse er det vigtigt, at vores priser er gennemsigtige og overskuelige. Vi giver dig valgret mellem vores forskellige prismodeller, således at du kan vælge den løsning, der passer bedst for dig.

 

Afregning efter timeforbrug

Ved denne prismodel foregår afregningen på baggrund af præcis tidsregistrering. Registreringen tager udgangspunkt i, hvilke ressourcer og juridiske medarbejdere, der har varetaget din sag. Du betaler kun for det faktiske arbejde, der er blevet udført – hverken mere eller mindre.

Fast pris

Vi kan med fordel give dig en fast pris på opgaven baseret på nogle specifikke forudsætninger. Dette kræver naturligvis, at opgaven kan defineres på forhånd. Den faste pris bliver fastsat ud fra sagens juridiske og forretningsmæssige kompleksitet og det forventede tidsforbrug. Du betaler for det vi har aftalt og slipper for prismæssige overraskelser. Herved sikres du budgetsikkerhed, og der er samtidig lagt tidsplan og forventningsafstemt.

Succes honorar

I nogle sager kan det være rart at få prøvet sin sag, men der kan være årsager til at man alligevel ikke fører den. I sådanne situationer, er vi villig til at give en mindre fast pris mod at få mere i salær når sagen vindes eller kontrakten bliver underskrevet. På den måde er det en win-win situation for begge parter og vi tager også en del af risikoen sammen klienten. Det er vores filosofi, at vores klienter skal have den opfattelse, at vi har et fælles mål, hvilket vi naturligvis har.

KHURAM AHMED, ADVOKAT (L)

T: 70 22 50 10 M: 40 55 83 44 Mail: kra@inadvokater.dk

BILAL ANDERSEN KHATIB, ADVOKATFULDMÆGTIG

T: 70 22 50 10 M: 28 70 24 40 Mail: bka@inadvokater.dk

NICK SHERIGAN, ADVOKATFULDMÆGTIG

T: 70 22 50 10 M: 40 70 55 28 Mail: nsh@inadvokater.dk

LAD OS KOMME I GANG

Du er velkommen til at udfylde denne kontaktformular. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.