RETSSAGER

Få kompetent hjælp til din retssag

1. Opret sag online
2. Vi ringer og afdækker dine behov
3. Vi udfører opgaven

Retsadvokat i Valby og København

Hos IN Advokater fungerer vi som rådgivere, og vi fører både retssager og voldgiftssager. Ofte er retssager lange og opslidende samt har økonomiske omkostninger. Derfor er det vigtigt med en dygtig advokat ved sin side i forbindelse med retssager. Vi er i enhver tvist bevidst om at levere det bedst mulige resultat, hvor vi tager hensyn til dine succeskriterier, hurtig sagsbehandling og omkostningseffektivitet.

Din advokat til retssager og tvangsauktioner

Retssager kan variere i både omfang og form – uanset sagens karakter, er det altid vigtigt at foretage de rigtige valg, når det kommer til at fremlægge sagens juridiske faktum og argumenter. Vi lægger retssagen en klar strategi i tæt samarbejde med dig som klient, hvorefter vi i løbet af retssagen evaluerer og overvåger modpartens processkridt for at sikre dig det bedst mulige resultat.

Mange tror, at en retssag er omkostningstungt – og det kan den også være – men vi har i de fleste tilfælde en ordning, hvor vi kan tilbyde en fast pris på at føre retssager. Det kan være byretten eller landsretten. Hvis vi vinder, aftaler vi, at vi får lidt mere i salær. På den måde er det en win-win situation for alle parter, og vi tager også en del af risikoen ved denne ordning. Det er vores filosofi, at vores klienter skal føle, at vi begge har et fælles mål.

Lad os hjælpe dig

Vi har base i Valby og du kan altid kontakte os på telefon 70 22 50 10 for en uforpligtende snak om din sag. Du kan også kontakte os på e-mail info@inadvokater.dk eller du kan udfylde kontaktformularen. Derefter tager vi kontakt til dig hurtigst muligt. Vi har sager i hele København og Frederiksberg.

Du kan også læse mere om forberedelse ved retssager, byretssager og landsretssager i artiklerne herunder: