LANDSRETSSAGER

Få kompetent hjælp til din Landsretssag

1. Opret sag online
2. Vi ringer og afdækker dine behov
3. Vi udfører opgaven

Såfremt din sag har haft et uheldigt udfald ved byretten, er det det klare princip i dansk ret, at du som udgangspunkt har ret til også at få den prøvet ved landsretten. Dette kaldes at anke, hvormed du altså får mulighed for at opnå et nyt resultat.

Processen ved landsretten ligner processen ved byretten – ofte stiger kompleksiteten dog og de juridiske argumenter skal fintunes.

Vi kan bistå dig med at føre din sag ved landsretten og har igennem et stort antal sager opbygget erfaring, der kan komme dig til gode.

Mange tror en retssag er dyr og det kan den også være, men vi har i de fleste tilfælde en ordning med at vi giver en fast pris på at føre retssagen ved retten. Det kan være byretten eller landsretten. Hvis vi vinder aftaler vi, at vi får lidt mere i salær. På den måde er det en win-win situation for alle parter og vi tager også en del af risikoen ved denne ordning. Det er vores filosofi, at vores klienter skal føle, at vi begge har et fælles mål.

Du kan altid kontakte os uforpligtende for at høre mere. Du kan også læse mere om retssagens forberedelse, byretssager og landsretssager i artiklerne nedenfor.

Kontakt os meget gerne med henblik på en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan kortlægge, om der er momenter i din sag, som taler for at anke.